Az élet túl rövid, hogy gyűlölködésre pazaroljuk az időnket!

2017. szeptember 27., szerda

Tűpárna


Barbara fonalaival August Beautyval készült az egyik oldala. Egy régi konyharuhán találtam a mintát és bepötyögtem a mintaszerkesztőbe, majd kiböktem jó haladós volt hímezni, így a másik oldalára is rávarrtam


After Fall fantázia nevű fonallal készült. Nekem végig a novemberi eső volt a gondolataimban. Most már van  "augusztus-november" közös tűpárnám. Gyűszűk méret meghatározás végett kerültek a képre.     Gyöngyökkel díszítettem a z összevarrásnál, aszt gondolom minden második elég lenne rá.

Így sikerült lemásolni, megszerkeszteni. Haladós mintácska  én nagy örömmel varrtam.Kedvenc volt.....szerettem hallgatni.

12 megjegyzés:

 1. De kis helyes lett! Barbi fonalai is gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek lettek! Kedvem támadt hímezni.:)

  VálaszTörlés
 3. I love making biscornus! Yours are lovely :)

  VálaszTörlés
 4. Oh de szépek, az After Fall-os ♥♥♥ esetleg a mintát elkérhetem?
  Barbi tulipános mintája készülget a háttérben?)

  VálaszTörlés
 5. Szép a minta is, meg a kész biscornú is..ráadásul gyönggyel a szélén,áááá...szuper..Jó néhányszor megszenvedtem az összeállításával, mert nem egyforma volt az anyag oldala...
  Nagy kedvencem a biskornú, jó pár van nekem is , ajándékba is készítettem, remélem néha eszébe jutok, aki kapta...De Te is szereted ezeket a kis szépségeket, úgy látom...vagy tévedek?
  Szép hétvégét!!!

  VálaszTörlés
 6. Wunderschöne , gestickte Biscornus !!! Liebe Grüße von Carmen

  VálaszTörlés
 7. Kedveseim! Köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Kicsit elhanyagoltam a válaszokat.... mert "erikadió" :) és szedni kell!

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű színeket választottál! Nagyon szép tűpárnád lett! :) A minta engem is érdekelne...
  Jó diószedést! :)

  VálaszTörlés